Πολύ εύκολο / Προετοιμασία: 10΄, Αναμονή: 10΄ – 15΄, Ψήσιμο: 12΄ Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Υλικά για 4 άτομα:
Για τη μαρινάδα:
Διαδικασία:
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα. Βάζουμε τη μισή ποσότητα της μαρινάδας σε ένα μπολ σερβιρίσματος στο ψυγείο. Στην υπόλοιπη ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις μπριζόλες και ανακατεύουμε για να καλυφθούν καλά.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε εκτός ψυγείου για 10 – 15 λεπτά, να μαριναριστούν. Παράλληλα προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250° C.
Στραγγίζουμε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα (πετάμε όση έμεινε στο μπολ), τις βάζουμε σε ταψί που να τις χωράει σε μία στρώση και ψήνουμε για περίπου 10 – 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν όσο μας αρέσουν.
Σερβίρουμε τις μπριζόλες ζεστές με τη μαρινάδα – σάλτσα που είχαμε κρατήσει στο ψυγείο και ντοματοσαλάτα.
Τι πίνουμε: Μια Ραψάνη ή μια Γουμένισσα.
Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;