Ζυμαρικά με τρομερή θρεπτική αξία, τόσο από τον σολομό όσο και από το μπρόκολο!Συστατικά
250 γρ σπαγγέτι βρασμένα
1 μπρόκολο σε κομμάτια
1 φιλέτο φρέσκου σολωμού ψητού σε κομμάτια
3 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κ.τ.σ. σόγια sauce
4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.τ.σ. κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
Tρόπος παρασκευής συνταγής
Χτυπάμε τα αυγά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε συνεχώς.
Βάζουμε τα αυγά σε ένα πιάτο.
Όταν ετοιμαστούν προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και το μπρόκολο, αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε για 10′.
Προσθέτουμε τον ψητό σολωμό και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα μακαρόνια τα αυγά, την σόγια sauce, το αλάτι και το πιπέρι.
Το αφήνουμε 2′ να δέσει και σερβίρουμε.
Διάρκεια: 20′
Πηγή : lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;