ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 μικρή συσκευασία ντομάτα περαστή στο μύλο
- 3/4 συσκευασίας χυμό ντομάτας ελαφρώς συμπυκνωμένο
- 10 τοματίνια κομμενα στη μέση
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος ,ρίγανη ,βασιλικός(αν δεν έχετε φρέσκο και ξερός κάνει),αλάτι ,πιπέρι,μια πρέζα ζαχαρη
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό περίπου.
-
Ρίχνουμε τις ντομάτες και λίγο νεράκι(περίπου 2 σφηνοπότηρα),τα μυρωδικά,αλάτι,πιπέρι και ζάχαρη ,ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά (από το 9 εγώ το βάζω στο 5).
-
Θα χρειαστεί κανένα 20λεπτο σιγομαγειρέματος.
-
5 λεπτά πριν αποσύρουμε από τη φωτιά ,προσθέτουμε και τα τοματίνια.
- Ταιριάζει κυρίως με μακριά ζυμαρικά.
Εύκολη, νόστιμη και γρήγορη συνταγή για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά!
Αν στο τελείωμα βάλετε και μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού θα απογειωθεί!!!