Μια διαφορετική τηγανιά με κοτόπουλο και έθνικ αρώματα, χάρη στο κάρυ που περιέχει. Θα τη συνοδέψετε με παγωμένη μπίρα ή κρασί.
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνετε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο. Ρίχνετε τα μανιτάρια και σοτάρετε μέχρι να χάσουν τα υγρά τους και να ροδίσουν.
Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και χωρίς να προσθέσετε άλλο ελαιόλαδο στο τηγάνι ρίχνετε το κρεμμύδι. Σοτάρετε για 3 λεπτά και προσθέτετε τα κομμάτια του κοτόπουλου και το λουκάνικο. Τα αλατοπιπερώνετε και τα πασπαλίζετε με τη μουστάρδα και το κάρυ.
Μόλις ροδίσουν, ρίχνετε το σκόρδο και σβήνετε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτετε ½ φλιτζάνι νερό και αφήνετε το φαγητό να βράσει μέχρι να μείνει με το λαδάκι του.
Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα μανιτάρια και ανακατεύετε. Σερβίρετε την τηγάνια ζεστή.
Φωτογραφία – Food styling: Αντωνία Κατή
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;