Νόστιμο, υγιεινό ορεκτικό από τη Γαλλία με λίγο κόπο και σε ελάχιστο χρόνο. Δοκιμάστε το και θα γίνει το αγαπημένο σας.
Συστατικά συνταγής
225 γραμμάρια γαλλική σφολιάτα
4 ώριμα πομοντόρια ψιλοκομμένα
360 γραμμάρια μύδια σε άλμη στραγγισμένα (καθαρό βάρος)
Φύλλα φρέσκου βασιλικού
Από τα βασικά υλικά
1 κουταλάκι του γλυκού χυμός λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες συνταγής
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Αλείφουμε 4 φόρμες για tartlets με το ελαιόλαδο, κόβουμε τη σφολιάτα στο μέγεθος των φορμών και τα απλώνουμε μέσα. Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί και σκορπάμε μερικά φασόλια στην επιφάνεια. Ψήνουμε για 5-6 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει η επιφάνεια και να γίνει τραγανή. Εν τω μεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα μύδια, με την ψιλοκομμένη ντομάτα, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Μοιράζουμε το μείγμα στις tartlets και γαρνίρουμε με τα φύλλα βασιλικού.
Διάρκεια: Προετοιμασία 5 λεπτά, μαγείρεμα 5-6 λεπτά
Πηγή : http://www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;