Όλα τα tips που θα απογειώσουν τα γεμιστά σου συν 4 νόστιμες παραλλαγές και bonus πώς τα κάνουν στην Κρήτη και στην Πόλη, από την Ελένη Ψυχούλη.
Περισσότερο από όλες μαζί τις συνταγές του ρεπερτορίου της ελληνικής παράδοσης, τα παντός τύπου γεμιστά του καλοκαιριού κουβαλούν μέσα τους τη νοστιμιά της μνήμης, του οικογενειακού τραπεζιού, των διακοπών. Για να σου πετυχαίνουν πάντα, δες τι πρέπει να κάνεις.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;