Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά περίπου
Υλικά:
Πρώτο μείγμα:
1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3/4 φλ ζάχαρη
1/4 φλ. κακάο
1 1/2 κουτ. γλυκού μπέκιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 φλ. γάλα
2 κ.σ. μαργαρίνη
1 βανίλια
Δεύτερο μείγμα:
1 φλ. ζάχαρη
1/4 φλ. κακάο
1 1/3 νερό (ζεστό)
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του πρώτου μίγματος σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μικρό ταψί και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα.
Πασπαλίζουμε τη ζάχαρη και το κακάο στο ταψί.
Ρίχνουμε το νερό και βάζουμε το ταψί στον φούρνο μέχρι να κάνει κρούστα.
Καλή Επιτυχία!!!
Πηγή : greekcook.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;