Γνήσιο, Κερκυραϊκό φαγητό για μερακλήδες! Τα πιάτα που μυρίζουν θάλασσα, πάντα θα είναι αγαπητά και θα εντυπωσιάζουν σε κάθε τραπέζι!
Υλικά:
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
1 κουταλάκι πάπρικα
2 σκελίδες σκόρδο
2 σκορπίνες 1 1/2 – 2 κιλά, καλά καθαρισμένες
Μερίδες: 6
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
Ρίχνουμε την πάπρικα και το πιπέρι.
Προσθέτουμε τον πελτέ, την ντομάτα, το σκόρδο και ένα φλιτζάνι νερό.
Μετά από 20 περίπου λεπτά και αφού λογικά έχει δέσει η σάλτσα βάζουμε τα ψάρια στην κατσαρόλα.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι νερό.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά προσθέτοντας, αν χρειαστεί λίγο ζεστό νερό ακόμα.
Διάρκεια: 1 ώρα
Πηγή:lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;