Συνήθως τα αυγά που βράζουμε είναι παγωμένα από το ψυγείο, για να μη σπάσουν υπάρχει το παρακάτω κόλπο!
Τρίψτε τους το τσόφλι με μισό λεμόνι πριν τα βάλετε στο νερό.
Αν αφήσετε ένα αυγό στο ψυγείο για μια βδομάδα, θα είναι πιο φρέσκο από ένα αυγό που είχατε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 μέρα.
Ενώ το εσωτερικό του αυγού δεν έχει βακτηρίδια, το κέλυφος εξαιτίας των πόρων που έχει μπορεί να αποκτήσει μεγάλο αριθμό βακτηριδίων.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;