Παραδοσιακό φαγητό της Καβάλας, τα κιλντιρίτσια έχουν τη δική τους προσωπικότητα: το πλιγούρι αλλά και το μικρό τους σχήμα τους δίνει μια άλλη, πολύ φινετσάτη νοστιμιά.
Ενίοτε, όταν δεν θέλω να τα συνοδεύσω με ρύζι, κόβω στην κατσαρόλα κομμάτια από λαχανικά, όπως κολοκύθι, πατάτα, καρότο και μαϊντανό κι έτσι έχω έτοιμο το φαγητό με το συνοδευτικό του.
Από την Ελένη Ψυχούλη
Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;