Η περίοδος της νηστείας στη Σαρακοστή πέρα από το καθαρά θρησκευτικό κομμάτι, είναι και μια ευκαιρία αποτοξίνωσης του οργανισμού και υιοθέτησης ενός διαφορετικού μοντέλου διατροφής με άφθονα λαχανικά, φρούτα, όσπρια, δημητριακά και θαλασσινά.
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
Τα οφέλη μιας τέτοιας διατροφής είναι γνωστά σε όλους μας, με την προστασία του οργανισμού από τα καρδιαγγειακά νοσήματα, την μείωση των επιπέδων χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων στο αίμα και την καλύτερη λειτουργία του εντέρου να αποτελούν τα σημαντικότερα από αυτά.
Στη διάρκεια της Σαρακοστής έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, γι’αυτό καλό είναι να γνωρίζουμε τις θερμίδες και την διατροφική αξία των τροφίμων αυτών.
Περισσότερα στο Healthier World
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;