Γευστικός μεζές! Ιδανικό και σαν κυρίως πιάτο για τους μερακλήδες.
2 κιλά φρέσκα μύδια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 1/2 φλ. τσαγιού άσπρο κρασί
αλάτι
πιπέρι
Περιγραφή Συνταγής
1.Άρχικά καθαρίζουμε τα μύδια από το χνούδι τους και τα πλένουμε πολύ καλά.
2.’Επειτα ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνουμε τα λαχανικά μας να τσιγαριστούν για περίπου 5′.
3.Αφού τσιγαριστούν προσθέτουμε το κρασί, τα μύδια, το αλάτι και το πιπέρι.
4.Τα σκεπάζουμε μ’ ένα καπάκι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν ώσπου να ανοίξουν τα μύδια μας.
5.Σερβίρουμε με ζεστό ψωμάκι.
Πηγή : www.lovecooking.gr/
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;