Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης*
Το 2020 δεν θα θέλουμε να το θυμόμαστε για τους γνωστούς λόγους που και σήμερα απειλούν την καθημερινότητά μας… Ταυτόχρονα, όμως, μέσα στην γενική κατήφεια της εποχής ήδη από τους πρώτους μήνες εκείνης της χρονιάς κάτι άρχιζε ν’αλλάζει στην μικρή μας γειτονιά (στη Μακεδονίας) με συνεργεία, τεχνίτες, μάστορες και αργότερα… και τις εξαίσιες μυρωδιές που άρχισαν να μπαίνουν από τα παράθυρα λίγο μετά…
Από τον Ιούνιο του 2020, σ’έναν μικρό και κομψό χώρο, το Coupa Cafe, λίγο πριν την είσοδο ή την έξοδο της Κομοτηνής, ξεκίνησε την λειτουργία του ένα εργαστήριο παραγωγής σησαμένιου κουλουριού (και όχι μόνον) , δημιουργώντας μία νέα τάση για το γρήγορο πρωϊνό ή το ενδιάμεσο γεύμα.
Η Κομοτηνή απέκτησε πλέον το υγιεινότερο, χορταστικότερο και φθηνότερο ελληνικό τοπικό σνακ σε έναν χώρο που λειτουργεί από τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ και με ένα δίκτυο διανομέων που καλύπτει τις καταναλωτικές απαιτήσεις της Κομοτηνής και της ευρύτερης περιοχής παρέχοντας φρεσκοψημένα προϊόντα, που προωθούνται και φτάνουν ζεστά σε κάθε άκρη της.!
Ο ιδιοκτήτης του Coupa Cafe Κομοτηνής Μανώλης Παυλίδης, Κομοτηναίος με 20ετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης, δημιούργησε μία τοπική επιχείρηση που διατηρεί μεγάλο αριθμό προσωπικού, στην παραγωγική διαδικασία, στην πώληση, στη διακίνηση των προϊόντων, αλλά και στη διοίκηση, με στόχο τη διατήρηση της αυθεντικότητας των σκευασμάτων, τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας και την ανάπτυξη σε κάθε τομέα.
Στο πλαίσιο της συνεχούς αυξανόμενης ζήτησης, όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, προσπαθούμε να βελτιώνουμε την παραγωγική διαδικασία, να αυξάνουμε τους χρόνους ανταπόκρισης στις παραγγελίες των πελατών μας, επεκτείνοντας ταυτόχρονα την εμβέλεια του στόλου μας με σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου διανομής μας.
Περισσότεροι από 30 κωδικοί σε ζεστά ή κρύα χορταστικά κουλούρια, δεκάδες επιλογές σε μικρογεύματα, υγιεινά σνακς, ροφήματα και χυμούς, συνθέτουν τον διαρκώς ανανεούμενο κατάλογο του Coupa Cafe ικανοποιώντας όλες τις διατροφικές και γευστικές απαιτήσεις.
Τα “μυστικά” για την επιτυχία του Coupa Cafe είναι: η χρήση αγνών πρώτων υλών από ντόπιους προμηθευτές που διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά βάσει της Ε/Ε, σε καθημερινή βάση, η παραγωγή μόνον φρέσκων κι όχι bake off παρασκευασμάτων, η τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η σωστή χάρτινη συσκευασία των προϊόντων και η εφαρμογή ποιοτικού ελέγχου βάσει των οδηγιών της Ε/Ε και των ISO 9001 και HSP.
Το Coupa Cafe, όμως, συνέβαλε και στην αισθητική αναβάθμιση της γειτονιάς μας, σχεδιασμένο από την πολυτάλαντη αρχιτέκτονα Βάλια Παναγιώτου με design, αφαιρετικό και μίνιμαλ, αλλά ταυτόχρονα φωτεινό, χαρούμενο και ζεστό,έχοντας κερδίσει την πρωτιά στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό BIGSEE, κι εξελίχθηκε σε σημείο συνάντησης όλων των Κομοτηναίων που έχουν βάλει το Coupa Cafe στην πρώτη θέση των επιλογών τους.
Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας!
*Το κείμενο δεν είναι διαφημιστικό!!! Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα καλά ρεπορτάζ που αλλάζουν τον κόσμο γράφονται πάντα με τα 3Κ (καφέ, καπνό και κουλούρι)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;