Η Εκπομπή Μαγειρικής “I Cook It My Way” παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο στα Κανάλια OP12, Canvas και één στο Βέλγιο προβάλλοντας την Ελληνική κουζίνα.
Συγκεκριμένα, ο κύριος Athanasios, Έλληνας Chef από την Αμβέρσα, μαγείρεψε Κερκυραϊκά “Sofritos” συνοδεύοντάς τα με το Θρακικό κρασί “Ιππέας Κίκονες”.
Εξάλλου, αφιέρωμα από το καταξιωμένο στον κλάδο των τροφίμων περιοδικό “Τρόφιμα & Ποτά” για την τιμητική πρόσκληση Ελληνίδας Οινολόγου σε ένα από τα διασημότερα festival οίνου των ΗΠΑ, της Υπεύθυνης Οινολόγου του “Κτήματος Κίκονες” Μελίνας Τάσσου.
Τέλος, παρουσίαση του Οίνου “Μάρων Κίκονες” στο Πανοραμικό Wine Bar “Cafe Scarabee” στη Ρόδο το διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου.
Ο γνωστός Οινοχόος της Ρόδου, κύριος Μηνάς συνδύασε την Θρακική έκφραση της Ελληνικής ποικιλίας “Μαλαγουζιά” με υπέροχες γεύσεις..
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;