Χρόνος Προετοιμασίας 60′
ΥΛΙΚΑ
1500 γρ. φτερούγες κοτόπουλου
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
15 γρ. ζάχαρη ή περίπου 1 κ.σ.
4 κ.γ. μουστάρδα Dijon
8 κ.σ. barbecue sauce
80 ml Whiskey
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φτερούγες.Τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπόλ αναμιγνύουμε το ουίσκι, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι, τη μπάρπεκιου σώς και τη μουστάρδα.Ανακατεύουμε τα υλικά και προσθέτουμε τις φτερούγες.Καλύπτουμε το μπόλ με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα ώστε να μαριναριστούν οι φτερούγες.
Ψήνουμε τις φτερούγες σε φούρνο ή σε ψησταριά.
Πηγή: cookbox.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;