Εκτέλεση
Κόβουμε την μπριζόλα σε μικρά κομματάκια και προσθέτουμε λίγο ηλιέλαιο, ψιλοκομμένο σκόρδο και πασπαλίζουμε με πιπέρι φρεσκοτριμμένο, κύμινο και λίγο τσίλι. Κόβουμε την πιπεριά σε λεπτές φέτες. Όταν κάψει το τηγάνι προσθέτουμε το κρέας και τα αφήνουμε για 4-5′ ώστε να ψηθεί καλά. Μόλις πάρει καλό χρώμα προσθέτουμε τις πιπεριές και ύστερα το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Όταν ετοιμαστούν, τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο και στο ίδιο τηγάνι βάζουμε τις πίτες για να ζεσταθούν. Απλώνουμε 3 κουταλιές από το μείγμα σε μια πίτα και διπλώνουμε.
Σερβίρεται ζεστό.
Υλικά
2 μπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς λίπος και κόκκαλο
2 πιπεριές
1 κρεμμύδι
ηλιέλαιο
σκόρδο ψιλοκομμένο
πιπέρι
κύμινο
τσίλι
τορτίγιες
Τρόπος μαγειρέματος: Τηγάνι
Μερίδες: 4
Πηγή: lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;