Μπορεί ο κ. Νίκος Μάνεσης στο πολυσυζητημένο “οδοιπορικό” του στην Κομοτηνή να επισκέφθηκε -λόγω ώρας ή λόγω συστάσεων από τον συνοδό του- ένα νεανικό στέκι όπου σερβίρεται μπουγάτσα, όμως έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει και να δείξει και στην υπόλοιπη Ελλάδα, την ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ την οποία εκπροσωπούν 5 άξιοι υπηρέτες και εργάτες αυτού του μοναδικού εδέσματος.
Δεν έχει σημασία που οι φορείς της πόλης, τα επιμελητήρια, οι συντεχνίες και οι αρμόδιοι για θέματα προβολής δεν έχουν ασχοληθεί με την διάδοση του προϊόντος και εκτός πόλης και της ανάδειξης της Κομοτηνής ΚΑΙ ως “μπουγατσούπολη”, οι Κομοτηναίοι ξέρουν πού και γιατί θα απευθυνθούν για την καθημερινή τους συνήθεια.
Ο Τάκης (Δημήτρης) Ρορόπουλος και η “Μπουγάτσα του Τάκη” αποτελούν το καθημερινό αναγκαίο πέρασμα για 400 Κομοτηναίους που δεν αλλάζουν τις γευστικές συνήθειές τους και χρόνια τώρα εμπμιστεύονται τον Τάκη και τον γιό του τον Τόλη αλλά και τον Χασάν κάθε μέρα φτιάχνουν με αγνά υλικά 6 διαφορετικά είδη μπουγάτσας αλλά και τη μοναδική τυρόπιτα κουρού, την εκπληκτική κοτόπιττα ενώ για την περίοδο της Τεσσαρακοστής η πρόταση του καταστήματος είναι μπουγάτσα με κρέμα, με σπανάκι και πατατόπιττα ή πρασόπιττα.
Από τον παππού στον πατέρα και τώρα στο γιο, η μπουγάτσα του Τάκη από το 1997 όχι μόνο υπάρχει με την ίδια αυθεντική συνταγή στον δεύτερο όροφο του καταστήματος αλλά δημιουργεί και νέα καινοτόμα προϊόντα τα οποία μας καλεί να τα γνωρίσουμε και να τα δοκιμάσουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;