Μπέργκερ σαν κοτοσαλάτα

31 Μαΐου 201420:29

Το μπέργκερ στην πιο ελαφριά του εκδοχή. Επί της ουσίας πρόκειται για ανάλαφρη κοτοσαλάτα σερβιρισμένη μέσα σε ένα αφράτο ψωμάκι του μπέργκερ.

Φωτογραφία – Food Styling: ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΤΗ

Υλικά

2-3 ψωμάκια για μπέργκερ
1 φιλέτο κοτόπουλο, βρασμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
4-5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½ μήλο σε κυβάκια
χυμό από ½ λεμόνι
1 καρότο μικρό, τριμμένο
1 αβγό βραστό, σφιχτό
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
5 κουτ. σούπας μαγιονέζα, μεγάλες
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία

Βήμα 1

Κομματιάζετε το βρασμένο κοτόπουλο μέσα σκαι σε ένα μπολ ή το κόβετε κυβάκια και το ανακατεύετε με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνετε την κοτοσαλάτα στο ψυγείο να παγώσει.

Βήμα 2

Όταν θέλετε να σερβίρετε. Ζεσταίνετε τα ψωμάκια στην τοστιέρα και μοιράζετε τη σαλάτα σχηματίζοντας σαντουιτσάκια.

www.olivemagazine.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr