Υλικά για 4 μερίδες
* 350γρ Αρνί λαιμό φιλέτο, κομμένο σε κύβους
* 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
* 1 κουτ. ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ
* 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
* 1 – 2 κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
* 2 κουτ. κύμινο τριμμένο
* 1 x 400 γρ ψιλοκομμένη ντομάτα ( κονσέρβα)
* 4 κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ
* Μια πρέζα κανέλα σκόνη
* 1 κουταλιά της σούπας λάδι
* Αλάτι και πιπέρι
* 1 / 2 φλιτζάνι γιαούρτι
Προετοιμασία
Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίστε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Ανακατέψτε το τζίντζερ, το σκόρδο, το τσίλι, το κύμινο και την κανέλα, τριγαρίστε για άλλα 2 έως 3 λεπτά.
Βάλτε το αρνί στο μείγμα για 2 λεπτά ή μέχρι να αρχίσει ροδίζει.
Προσθέστε την ψιλοκομμένη ντομάτα, τον τοματοπελτέ και το αλάτι , καλύψτε το σκεύος και σιγοβράστε σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά ή μέχρι το αρνί είναι μαλακό και έτοιμο.
Προσθέστε το γιαούρτι με ένα κουτάλι και ανακατέψτε.
Σερβίρουμε με ρύζι ή ψωμί Ναν(ινδικό ψωμί σαν πίτα)
Πηγή: syntages-mageirikhs.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;