Βραζιλιάνικη κρεατοσαλάτα
Υλικά
400 γρ. βρασμένο μοσχάρι
1 κρεμμύδι
8 κουταλιές λάδι
½ λεμόνι
1 νυχάκι σκόρδο
1 κουταλιά τσίλι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες, καθώς και το κρεμμύδι.
Ετοιμάζετε ένα μίγμα από το λάδι, το λεμόνι, το σκόρδο λιωμένο, το τσίλι, αλάτι, πιπέρι και το ρίχνετε στο κρέας.
Ανακατεύετε καλά και βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον, ενώ κάθε τόσο την ανακατεύετε για να ενωθούν οι γεύσεις.
(από το: 1990 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ με 215 διεθνείς συνταγές και 365 δίστιχα ή τετράστιχα ελληνικών τραγουδιών, επιμέλεια Λένα Σαββίδη, Ερμής, 1988)
Πηγή : homefood.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;