Μπορεί ο οίνος να «ευφραίνει καρδίαν», όμως είμαστε σίγουροι ότι το τσίπουρο την… απογειώνει.
Από τα τέλη του Οκτώβρη με τις κατά τόπους γιορτές τσίπουρου μέχρι και τον Δεκέμβρη, όλη η Ελλάδα «βράζει» τσίπουρο. Η απόσταξή του, σωστή ιεροτελεστία για τους ντόπιους, συνοδεύεται συνήθως από γλέντι, ντόπιους μεζέδες και κλαρίνα, ενώ δεν είναι λίγα τα ξενοδοχεία και οι ξενώνες οι οποίοι οργανώνουν τσιπουρογνωστικά Σαββατοκύριακα για τους γευσιγνώστες επισκέπτες. Πού θα μας βγάλει λοιπόν, φέτος η μυρωδιά από το φημισμένο απόσταγμα των στεμφύλων;
Διαβάστε περισσότερα εδώ
του Νικόλα Γεωργιακώδη από in2life.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;