Πεντανόστιμες ανατολίτικες μικρές λιχουδιές που συνδυάζουν πικάντικες και ξινόπικρες γεύσεις δίνοντας ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
Συστατικά:
1/3 φλιτζανιού φυτικό λάδι
Οδηγίες:
Ζεστάνουμε 1 κουταλιά του λαδιού σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τον κιμά, το αλάτι και το μπούκοβο και τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά.
Πηγή: gourmed.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;