Στο πλαίσιο του προγράμματος FoodTechnologyinEurope-DifferencesandSimilaritiesμαθητές του ΓΕΛ Ιάσμου επισκέφτηκαν τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ν.Ροδόπης στη νέα του διεύθυνση, στη διασταύρωση της Καρυδιάς και ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο πωλήσεων του συνεταιρισμού, κ. Δημήτρη Ευθυμιάδη για τα προϊόντα της κυψέλης, το ανθόμελο, το πευκόμελο, το μέλι από ακακίες, τη γύρη,τον βασιλικό πολτό, την πρόπολη, το βάμμα πρόπολης το κερί. Πρόθυμα απαντήθηκαν όλες οι απορίες των μαθητών σχετικά με την τέχνη της μελισσοκομίας, το κόστος και τα οικονομικά οφέλη, τον ρόλο της μέλισσας και της μελισσοκομίας στην προστασία του περιβάλλοντος.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;