ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά
- Σαλάτα πράσινη της αρεσκείας σας
- 1 νεκταρίνι κομμένο στα 6
- προσούτο
- cottage cheese
- παστέλι αμυγδάλου
Για το dressing
- 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1,5 κουταλιά της σούπας βαλσάμικο με μέλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι
- σκόνη σκόρδου προαιρετικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εκτέλεση
-
Ραντίζουμε με λάδι τα νεκταρία,τα αλατίζουμε ελαφρώς με χοντρό αλάτι και τα περνάμε από σχαροτήγανο μέχρι να μαλακώσουν ,όχι όμως να διαλυθούν.
-
Σε ένα μπολ βάζουμε την πράσινη σαλάτα και την αλατίζουμε ελαφρά.
-
Προσθέτουμε στην επιφάνειά της τα νεκταρίνια,φέτες προσούτο,cottage cheese και το παστέλι σπασμένο σε κομμάτια.
-
Βάζουμε όλα τα υλικά του dressing σε ένα βαζάκι και ανακινούμε καλά.
-
Περιχύνουμε τη σαλάτα και αν θέλουμε προσθέτουμε και κρέμα βαλσάμικου.
Αντι για προσούτο θα μπορούσατε να ψήσετε και ένα φιλέτο κοτόπουλο,να το κόψετε σε λωρίδες και να το προσθέσετε στη σαλάτα.