Λιγότερο από 60 λεπτά,Ποσότητα για: 4 άτομα
Υλικά συνταγής
4 σκάροι των 250 γρ. – 300 γρ.
Ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια
Αλάτι
Πιπέρι
Στη σχάρα του φούρνου:
Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200ο C. Λαδώνουμε τη σχάρα πριν βάλουμε τα ψάρια επάνω.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τους σκάρους. Καρυκεύουμε και τα λαδώνουμε καλά.
Ψήνουμε για περίπου 8 λεπτά από κάθε πλευρά , γυρνώντας με φαρδιά σπάτουλα τους σκάρους μία φορά μόνο ενδιάμεσα .
Στα κάρβουνα:
Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Λαδώνουμε καλά τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε επάνω τους σκάρους.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τους σκάρους. Καρυκεύουμε και τους λαδώνουμε καλά.
Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά, λαδώνουμε την πάνω πλευρά των ψαριών με πινελάκι και με τη βοήθεια μιας πλατιάς σπάτουλας τα γυρνάμε. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 7 λεπτά ακόμη.
Σερβίρουμε με σάλτσα λαδολέμονο.
Πηγή : www.cooklos.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;