ΥΛΙΚΑ
500 γρ. γιαούρτι 0%
500 γρ. μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
75 γρ. ζάχαρη
50 γρ. μέλι
50ml μηλίτη
8 μπισκότα digestive
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Σε μια μεσαία κατσαρόλα, ψήνετε τα μήλα, τη ζάχαρη, το μέλι και το μηλίτη μέχρι να σχηματιστεί μια σος μήλου (σε μορφή παχύρευστου πουρέ). Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύτε το γιαούρτι και τη μισή σος μήλου.
Τοποθετείτε τη μισή από την υπόλοιπη σος μήλου σε τέσσερα ποτήρια με πόδι. Γεμίζετε μέχρι τη μέση με το μείγμα γιαουρτιού και από πάνω βάζετε άλλη μια στρώση σος μήλου. Βάζετε την τελευταία στρώση από γιαούρτι.
Γαρνίρετε το γλυκό με τριμμένο μπισκότο και τοποθετείτε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;