Σως Αλφρέδο από την Αμερική
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
Υλικά συνταγής μαγειρικής:
2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη
1 κ.γ. φρέσκο μοσχοκάρυδο, τριμμένο
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. αλάτι
4 φλιτζάνια πλήρη κρέμα γάλακτος
1/2 κ.γ. πιπέρι
2 κ. σ. παρμεζάνα
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα:
Σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε τη μαργαρίνη σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε σε αυτή το κρεμμύδι έως ότου μαλακώσει.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, ανακατέψτε και δυναμώστε τη φωτιά έως ότου το μείγμα αρχίσει να βράζει.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε.
Χαμηλώστε τη φωτιά.
Σκεπάστε το σκεύος και αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει για 30 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;