Το κύπελλο της καλύτερης σχολής “School of the Year”, το κύπελλο του καλύτερου μαθητή Pastry Chef, 20 μετάλλια και 12 επαίνους απέσπασε ο Τομέας Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νοτίου Ευρώπης, που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων κατά τη διάρκεια της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2015! Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να διακριθούν στις περισσότερες από τις 37 κατηγορίες του διαγωνισμού αποδεικνύοντας τις γνώσεις τους, το ταλέντο τους και την αγάπη τους για τη μαγειρική. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος συνολικά 450 συμμετοχές από 27 χώρες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Ταϊλάνδη, η Ταϊβάν, η Ισπανία, η Μάλτα, η Σουηδία και η Σερβία, ενώ 25 διεθνείς κριτές κλήθηκαν να αποφασίσουν για τους καλύτερους. Στις παράλληλες εκδηλώσεις του Διαγωνισμού, η αντιπροσωπεία σπουδαστών και καθηγητών Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων παρουσίασε ζωντανά άνοιγμα χειροποίητου φύλλου και παρασκευή ηπειρώτικης πίτας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, τόσο με την τεχνική όσο και με τη γεύση που παρουσίασαν!
Οι διακρίσεις ήταν το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησαν οι μαθητές με την υποστήριξη των καθηγητών – chef τους ένα μήνα νωρίτερα, που περιλάμβανε ώρες μαγειρικής με πειραματισμούς, πρόβες και προετοιμασίες. Η επιτυχία πανηγυρίστηκε δεόντως από σύσσωμο το team και όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;