Ένα εξαιρετικό πιάτο με κόλιανδρο, αγγουράκια, μαύρο σουσάμι, σόγια σος, και μπαλσάμικο εμπνευσμένο από την Ασία προσφέροντας ένα ελαφρύ γεύμα. Μια σαλάτα γεμάτη φρεσκάδα που πρέπει να δοκιμάσετε…
Συστατικά
1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
2-3 μικρά αγγουράκια
Μαύρο σουσάμι
1 κουτάλι της σούπας βαλσάμικο σε μορφή κρέμας
2 κουτάλια της σούπας σόγια σως
Λάδι – αλάτι – πιπέρι
Τρόπος παρασκευής συνταγής
Πλένουμε καλά το κόλιανδρο και τα αγγουράκια.
Ψιλοκόβουμε το κόλιανδρο και κόβουμε τα αγγουράκια σε ροδέλες (είναι καλύτερα να μην καθαρίσουμε την φλούδα τους).
Τοποθετούμε τα λαχανικά μας σε ένα μπωλ και ρίχνουμε το βαλσάμικο, τη σόγια σως και το λάδι.
Αλατοπιπερώνουμε και στολίζουμε το πιάτο μας με το μαύρο σουσάμι.
Πηγή : www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;