Υλικά
Διαδικασία
Βράζετε τα ζυµαρικά σε αλατισµένο νερό σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα φρέσκα κρεµµυδάκια και την πιπεριά. Προσθέτετε τον τόνο και, αφού τον γυρίσετε ελαφρά στο τηγάνι µε τα λαχανικά, σβήνετε µε το κρασί, προσθέτετε τις λιαστές ντοµάτες, την κάππαρη και τις ελιές και ανακατεύετε. Μετά από 1 λεπτό τραβάτε το σκεύος από τη φωτιά.
Στραγγίζετε τα ζυµαρικά και, αφού κρυώσουν λίγο, τα ρίχνετε στο σκεύος µε τον τόνο. Προσθέτετε το µαϊντανό, λίγο πιπέρι και ανακατεύετε.
Σερβίρετε το φαγητό ως έχει προσθέτοντας στο κάθε πιάτο µερικά φύλλα ρόκας και ντοµατίνια κοµµένα στη µέση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Αν θέλετε να πάρετε το φαγητό µαζί σας, θα περιµένετε πρώτα να κρυώσει και µετά θα το µεταφέρετε σε γυάλινο ή πλαστικό δοχείο αποθήκευσης και µεταφοράς. Τη ρόκα και τα ντοµατίνια θα τα πλύνετε, θα τα στεγνώσετε καλά και θα τα βάλετε σε ξεχωριστό σκεύος για να τα προσθέσετε την τελευταία στιγµή στα ζυµαρικά.
Πηγή:www.olivemagazine.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;