Η Ραΐτα είναι ένα ινδικό ντιπ γιαουρτιού που συνοδεύει πολλά παραδοσιακά πιάτα. Εμάς μας αρέσει ιδιαίτερα. Εσάς;
2 φλ. γιαούρτι
1/2 κρεμμύδι
1/4 φλ. κρεμμυδάκια
2 φλ. ντομάτα
1/4 φλ. φρέσκο κόλιανδρο
1/2 κ.γ. ζάχαρη
1 αγγούρι
Αλάτι
1/2 κ.γ. κύμινο
1/4 κ.γ. πιπέρι καγιέν
Περιγραφή Συνταγής
1.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια και τον κόλιανδρο.
2.Κόβουμε την ντομάτα σε κυβάκια και το αγγούρι (μαζί με τη φλούδα).
3.Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μεταξύ τους και περιχύνουμε με το γιαούρτι. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
4.Γαρνίρουμε με κύμινο και κόκκινη καυτερή πιπεριά.
5.Το βάζουμε περίπου για μια ώρα πριν το σερβίρισμα στο ψυγείο.
Πηγή : lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;