Πόσες φορές δεν έχει περισσέψει κοκορέτσι ή τηγανητή συκωταριά που την επόμενη μέρα δεν τρώγεται με τίποτα; Με αυτή τη συνταγή δεν θα μείνει τίποτα και θα εντυπωσιάσετε τους πάντες με την εφευρετικότητα σας.
Τηγανίζουμε ελαφρά τις πατάτες και τις αφήνουμε να στραγγίξουν σε χαρτί κουζίνας. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Αλείφουμε με λίγο λάδι ένα πυρέξ και προσθέτουμε τα συκωτάκια ή τη συκωταριά. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε στο σκεύος τις πατάτες, το μισό μαϊντανό, το κρεμμύδι και το μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα και προσθέτουμε τον υπόλοιπο μαϊντανό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Διάρκεια: Προετοιμασία 15 λεπτά,μαγείρεμα 10-30 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;