Υλικά:1 πακέτο σλάις (άσπρο ψωμί σε φέτες)
τυρί πίτσας
ό,τι αλλαντικό έχετε στο ψυγείο σας
ό,τι άλλο υλικό πίτσας σας αρέσει
ρίγανη
κέτσαπ
Εκτέλεση:
Αφαιρούμε από το σλάις περιμετρικά το σκληρό μέρος του ψωμιού για να μείνει μόνο το άσπρο.
Το απλώνουμε σε ένα ταψί μέχρι να καλυφτεί ο πάτος του. Το αλείφουμε με την κέτσαπ και λίγη ρίγανη.
Βάζουμε μία στρώση τριμμένο τυρί, τα αλλαντικά και ό,τι άλλο υλικό σας αρέσει.
Πασπαλίζουμε και ακόμη λίγη ρίγανη και ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθούν τα αλλαντικά.
Έτοιμο!
Πηγή : greekcook.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;