Μην αφήνετε τα λαχανικά να παραβράζουν, πρέπει να είναι τραγανά και να μην λιώνουν! Ένα είναι σίγουρο όμως, το κάρυ θα τα απογειώσει.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Κόβουμε τα λαχανικά σε με γάλα κομμάτια αφού τα έχουμε πλύνει καλά. Πολτοποιούμε το σκόρδο. Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο και μετά από 1′ το πιπέρι και τα λαχανικά. Πασπαλίζουμε με κάρυ και αφήνουμε στην φωτιά για 10′ ανακατεύοντας συνεχώς. Τέλος πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο κόλιαντρο.
Διάρκεια: 25′
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;