Πατάτες στο τηγάνι με θυμάρι, δεντρολίβανο και σκόρδο

23 Μαΐου 201516:58

Ένα νοστιμότατο συνοδευτικό για τα ψητά σας. Μπορεί επίσης να γίνει από μόνο του ένα χορταστικό και ελαφρύ κυρίως πιάτο αν φτιάξετε μια δροσερή πράσινη σαλάτα να το συνοδεύσει.

Διαβάστε περισσότερα στο www.olivemagazine.gr

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr