Στο πνεύμα των ημερών το παραδοσιακό εστιατόριο ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ μας προτείνουν μία πολύ γευστική συνταγή κατάλληλη για όσους νηστεύουν αλλά και για χορτοφάγους.
Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κούπας λάδι
800 γρ. μανιτάρια κονσέρβας στραγγισμένα και ψιλοκομμένα( όπως ο κιμάς)
4 ώριμες ντομάτες
400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας
2 κουταλιές κέτσαπ
Αλάτι και πιπέρι
1/3 κούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά
6 μελιτζάνες φλάσκες
5 πιπεριές Φλωρίνης( ψιλοκομμένες)
τυρί νηστίσιμο( κίτρινο τριμμένο)
για τον πουρέ
½ κιλού πατάτες καθαρισμένες σε κομμάτια
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/8 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
½ κούπας φυτική κρέμα
¼ κούπας καλαμποκέλαιο
Παρασκευή
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;