Το παραδοσιακό Εστιατόριο της Κομοτηνής ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ προτείνουν Πανσέτες Αντζέμ Πιλάφ:
Υλικά:
Παρασκευή:
Σοτάρουμε τις πανσέτες στο ελαιόλαδο μέχρι λίγο μέχρι να ροδίσουν. Κατόπιν, ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά(άνηθο, δυόσμο) καθώς και τα κρεμμυδάκια, τα αφήνουμε λίγο να σοταριστούν όλα μαζί και προσθέτουμε νερό μέχρι να βράσει το κρέας (πανσέτες). Μόλις βράσει το κρέας, τα βάζουμε σε ένα ταψί και προσθέτουμε το ρύζι και το ανάλογο νερό(1 κούπα ρύζι 2 νερό) και τα αφήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν πλήρως οι πανσετες.
TIP:
Εναλλακτικά αντί για πανσέτες μπορείτε να βάλλετε αρνάκι.
Συνοδεύεται με γιαουρτάκι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;