Τα Nachos, ένα από τα πιο γνωστά ορεκτικά ή και κυρίως πιάτα της Μεξικάνικης κουζίνας, είναι εύκολα στην ετοιμασία τους και ανάρπαστα από τους συνδαιτυμόνες σας!
Υλικά (Σερβίρει 6)
200 γρ. νάτσος καλαμποκιού
420 γρ. ψιλοκομμένο μαγειρεμένο κοτόπουλο
235 ml κρέμα γάλακτος
180 ml ντομάτοχυμός
2 μεσαία φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
15 ml φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
180 γρ. μαύρα φασόλια, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
30 γρ. πιπεριές κομμένες σε φέτες
135 γρ. μείγμα τυριών τριμμένα
Εκτέλεση συνταγής
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 300 βαθμούς.
Απλώνουμε τα τσιπς καλαμποκιού σε ένα μεγάλο ταψί.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά το τεμαχισμένο κοτόπουλο, κρέμα γάλακτος, ντομάτοχυμό, τα κρεμμυδάκια και φρέσκο χυμό λάιμ.
Απλώνουμε με το κουτάλι το μείγμα ομοιόμορφα πάνω από τα νάτσος καλαμποκιού.
Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με τα μαύρα φασόλια και πιπεριές.
Απλώνουμε στην κορυφή το τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε τα nachos για 3 έως 5 λεπτά ή μέχρι το τυρί να λιώσει.
Προσθέτουμε jalapeno πιπέρια εάν θέλουμε τα νάτσος μας πιο πικάντικα.
Πηγή : sidages.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;