mudia-krasata

Μύδια κρασάτα

10 Μαΐου 201216:00

mudia-krasataΓευστικός μεζές! Ιδανικό και σαν κυρίως πιάτο για τους μερακλήδες.


Συστατικά

2 κιλά φρέσκα μύδια

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 καρότο ψιλοκομμένο

1 πράσο ψιλοκομμένο

3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

1 1/2 φλ. τσαγιού άσπρο κρασί

αλάτι

πιπέρι

Περιγραφή Συνταγής

 1.Άρχικά καθαρίζουμε τα μύδια από το χνούδι τους και τα πλένουμε πολύ καλά.

2.’Επειτα ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνουμε τα λαχανικά μας να τσιγαριστούν για περίπου 5′.

3.Αφού τσιγαριστούν προσθέτουμε το κρασί, τα μύδια, το αλάτι και το πιπέρι.

4.Τα σκεπάζουμε μ’ ένα καπάκι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν ώσπου να ανοίξουν τα μύδια μας.

5.Σερβίρουμε με ζεστό ψωμάκι.

Πηγή : www.lovecooking.gr/

Αρθρογράφος

blank
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr