Και σε ποιον δεν αρέσουν τα μπριζολάκια; Ειδικά άμα συνοδεύονται από μια τόσο νόστιμη σάλτσα που δένει αρμονικά μαζί τους… Ποιητικές γεύσεις!
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
Συστατικά
8-10 μπριζολάκια
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο
Για τη σάλτσα
2 ντομάτες τριμμένες
5 ντοματάκια κομμένα
1/2 κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Θυμάρι
Περιγραφή Συνταγής
1.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σοτάρουμε.
2.Προσθέτουμε το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και το θυμάρι.
3.Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν. Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο νεράκι.
4.Πλένουμε τα μπριζολάκια, τα αλατοπιπερώνουμε, τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και τα ψήνουμε.
5.Σε ένα πιάτο βάζουμε τα μπριζολάκια και πάνω τη σάλτσα.
6.Σερβίρουμε.
Πηγή : www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;