Μοσχαράκι μπουργκινιόν από την Γαλλία
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
Υλικά συνταγής μαγειρικής:
1 κ.μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
3-4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
200γρ.κρεμμύδια μικρά στρογγυλά
2-3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 φλ.τσ. μανιτάρια κομμένα στα δύο
1 φύλλο δάφνης
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 φλ. τσ. φυτίνη
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα:
Βάζουμε το μοσχαράκι με τη φυτίνη να ροδίσει για 5 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια (καθαρισμένα), τα μανιτάρια, τα καρότα και το φύλλο δάφνης και ανακατεύουμε.
Μετά από 5 περίπου λεπτά σβήνουμε με το κρασί μας και προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε ανάλογη ποσότητα νερού και αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 1 1/2 ώρα.
Η συνταγή μπορεί να εκτελεστεί και σε χύτρα ταχύτητας όπου απαιτείται ο μισός χρόνος βρασμού.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;