Χρόνος ετοιμασίας: Λιγότερο από 60 λεπτά
Ποσότητα για: 4 άτομα
Υλικά συνταγής
1 κιλό κιμά (μοσχαρίσιο) 400γρ. κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά 2 κρεμμύδια 400γρ. κόκκινα φασόλια βρασμένα ή κονσέρβα 1 αγγουράκι κομμένο σε μπαστουνάκια σως γιαουρτιού 8 τορτίγιες 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη ρίγανη 2 κ.σ. πιπέρι καγιέν ή πάπρικα 2 κ.γ. πιπέρι (μαύρο, λευκό ή ροζ)
αλάτι
Διαδικασία συνταγής
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι ή γουόκ, προσθέτοντας το σκόρδο σε σκόνη για 5-6 λεπτά, σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε τον κιμά, όλα τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 20 λεπτά. Προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.
Έπειτα, προσθέτουμε τα κατεψυγμένα λαχανικά και τα κόκκινα φασόλια και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά, χαμηλώνοντας λίγο την φωτιά.
Ζεσταίνουμε ελάχιστα τις τορτίγιες. Προσθέτουμε σε κάθε τορτίγια μεξικάνικο τσίλι, μπαστουνάκια αγγουριού και σως γιαουρτιού, τυλίγουμε και σερβίρουμε.
Πηγή ; cooklos.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;