Μακαρονάδα του ψαρά
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
Υλικά συνταγής μαγειρικής:
350 γρ. μακαρόνια Νο 6
400 γρ. καλαμαράκια καθαρισμένα
350 γρ. ντομάτες
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Βασιλικός
Ρίγανη
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα:
Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι τα καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες, να σιγοτηγανιστούν με σκόρδο, λάδι και ρίγανη.
Προσθέτουμε στην συνέχεια τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα για περίπου 6 λεπτά , προσθέτουμε μια κουτάλα απο το νερό που βράζουν τα μακαρόνια και , προσθέτουμε τα μακαρόνια αφούτα σουρώσουμε.
Δυναμώνουμε την εστία, ανακατευέουμε μια τελευταία φορα καλά και σερβίρουμε την μακαρονάδα του ψαρά μας με ψιλοκομμένο βασιλικό για γαρνιτούρα.
Πηγή : sidages.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;