Πολύ διάσημο cocktail που πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα στη Βρετανία. Συνδυάζει τη γεύση της μπύρας με τη δροσιά του λεμονιού
Συστατικά συνταγής
Σε ένα σκεύος βάζουμε τη ζάχαρη με μία κούπα νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και προσθέτουμε τις φλούδες λεμονιού. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει σε θερμο κρασία δωματίου. Μεταφέρουμε το σιρόπι σε μία κανάτα και προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό, το χυμό λεμονιού και τη μέντα. Βάζουμε την κανάτα στο ψυγείο και αφήνουμε μέχρι να παγώσει καλά. Σε ένα παγωμένο ποτήρι μπύρας βάζουμε ¼ της κούπας από το σιρόπι λεμονιού και ρίχνουμε ένα μπουκάλι μπύρα. Σερβίρουμε το cocktail παγωμένο.
Διάρκεια: Προετοιμασία 4-6 ώρες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;