Εύκολο / Προετοιμασία: 15΄, Ψήσιμο: 25΄
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C στη λειτουργία του αέρα. Απλώνουμε το κουνουπίδι σε βαθύ ταψί διαμέτρου περίπου 28 – 30 εκ. και το αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα ντοματάκια, 70 ml νερό, τις πάπρικες, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και τα χτυπάμε για 1 – 2 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια λεία σάλτσα.
Περιχύνουμε με τη σάλτσα το κουνουπίδι, βάζουμε το λουκάνικο και το μαϊντανό και ψήνουμε για περίπου 30 – 35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κουνουπίδι (καλό είναι να μη λιώσει εντελώς), να ροδίσουν τα λουκάνικα και να δέσει η σάλτσα.
➔ Συνοδεύουμε με ψωμί και τηγανητά αυγά μάτια.
Τι πίνουμε Ανοίξτε ένα Ξινόμαυρο στην ερυθρή ή ροζέ εκδοχή του.
Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;