Αρχικά τα αρώματα είναι αυτά που θα σας εντυπωσιάσουν ανοίγοντας το καπάκι. Και έπειτα θα πάρει τη σκυτάλη η γεύση. Διακριτική, μα πολύπλοκη θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
{loadposition likebox} {loadposition tweet}
Το μόνο που απαιτεί αυτή η συνταγή είναι υπομονή. Και ξέρετε ότι η υπομονή πάντοτε αμοίβεται!
(Πρωτοδημοσιεύτηκε στο Real taste στις 07-11-2010)
ΥΛΙΚΑ
Για 8 άτομα
1 φλυτζάνι ρεβίθια
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες χρήσεις
2 κουταλιές καυτερή πάπρικα
8 πόδια κοτόπουλο
40γρ. βούτυρο
2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο συνθλιμμένες
1 κουταλάκι του γλυκού σπόρους κύμινου
½ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μπαχάρι
½ κουταλάκι του γλυκού κορίανδρο σε σκόνη
¼ κουταλάκι του γλυκού ίνες κρόκου κοζάνης
1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι
1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
3 φλιτζάνια σπιτικό ζωμό κοτόπουλου ή έτοιμο
1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού
το χυμό από 1 λεμόνι
100γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κορίανδρο
Αλάτι
Οδηγίες στο yumm.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;