Περιγραφή συνταγής
Ζουμερό πορτοκάλι και τραγανά φυστίκια δίνουν παραδεισένια γεύση στο κοτόπουλό μας!
Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής
Πλένουμε καλά τα πορτοκάλια, παίρνουμε το ξύσμα τους και ύστερα τα στίβουμε.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή σε γουόκ και ύστερα προσθέτουμε το τζίντζερ τριμμένο και το κοτόπουλο ανακατεύοντας για 5′ ώσπου να ροδίσει το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε το χυμό από τα πορτοκάλια και το ξύσμα, και αλατοπιπερώνουμε.
Αφήνουμε για 10′.
Ρίχνουμε τριμμένα φυστίκια και γαρνίρουμε με φέτες πορτοκαλιού.
Διάρκεια: 15′
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
2 πορτοκάλια
3 εκ. φρέσκο τζίντζερ
70 γρ. Φυστίκια
4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Πηγή: lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;