Γλυκοπικάντικη γεύση από την Ισπανία.
Συστατικά
1 κοτόπουλο τεμαχισμένο σε μερίδες
1 κομμάτι ζαμπόν Serrano
4 κόκκινες πιπεριές
4 ντομάτες ώριμες ξεφλουδισμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
8 ελιές κομμένες σε ροδέλες
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Περιγραφή Συνταγής
1.Ψήνουμε τις πιπεριές σε λαδόκολλα για περίπου 20 λεπτά.
2.Τις αφήνουμε να κρυώσουν στο φούρνο ώστε να μαλακώσουν και ύστερα τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
3.Βουτάμε το κοτόπουλο σε αλεύρι το τηγανίζουμε και το αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας για να απομακρυνθούν τα λάδια.
4.Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρεμμύδι και όταν μαραθεί προσθέτουμε το σκόρδο και το ζαμπόν.
5.Στην συνέχεια προσθέτουμε την ντομάτα τις πιπεριές και τις ελιές και ύστερα από 15 λεπτά το κοτόπουλο!
6.Αφήνουμε να μαγειρευτεί σε σιγανή φωτιά για 30 περίπου λεπτά και το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Πηγή : www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;