Η απόδειξη πως η λιτότητα στις γεύσεις δημιουργεί μεγαλουργήματα.
Συστατικά
4 μπούτια κοτόπουλο
1 κεσεδάκι γιαούρτι
4 κ.τ.γ. κάρυ
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τρόπος παρασκευής συνταγής
Τοποθετούμε το γιαούρτι σ΄ ένα πιάτο και βουτάμε τα μπούτια του κοτόπουλου ώστε να αλειφθούν παντού.
Το καλύπτουμε και το αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο περίπου 5 ώρες χωρίς να το σκεπάσουμε.
Πριν τα ψήσουμε πασπαλίζουμε με το κάρυ και αλατοπιπερώνουμε.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 40’ και ύστερα δυναμώνουμε την θερμοκρασία για να πάρουν χρώμα.
Προσέχουμε να τα γυρίσουμε 1-2 φορές.
Διάρκεια: 5 ώρες να σταθεί & 1 ώρα ψήσιμο
Πηγή : www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;