Συστατικά
200 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
200 γρ. βούτυρο
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
2 πακέτα γεμιστά μπισκότα (φράουλα, σοκολάτα, βανίλια)
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο. Μόλις βρασει το μείγμα, αφαιρούμε το κατσαρολάκι από την φωτιά και προσθέτουμε την σοκολάτα.
Αφήνουμε για 5 λεπτά.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Σε μια ορθογώνια φόρμα 10Χ35 στρώνουμε μεμβράνη και αδειάζουμε ένα μέρος απο το μείγμα σοκολάτας μέσα.
Προσθέτουμε γεμιστά μπισκότα οριζόντια στη φόρμα μας. Αδειάζουμε δεύτερο μέρος από το μέιγμα σοκολάτας και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με τα μπισκότα. Βάζουμε τη τρίτη στρώση σοκολάτας και ολοκληρώνουμε τον κορμό μας με την τελευταία στρώση από τα μπισκότα και καλύπτουμε με τη τελευταία στρώση από το μείγμα σοκολάτας.
Βάζουμε την φόρμα για 3 ώρες στην κατάψυξη.
Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη.
Tip
Διατηρούμε στην κατάψυξη. Οι στρώσεις με τα μπισκότα μπορούν να είναι τρεις αλλά και τέσσερις με την ανάλογη διαδικασία.
Πηγή: akispetretzikis.com
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;